Sauna Barragan-style

In sauna "Barragan-style" wordt de sfeer bepaald door het subtiel kleurgebruik in een minimalistische setting, geïnspireerd op de wereldberoemde Mexicaanse architect Luis Barragan! Sauna "Barragan-style" bestaat uit twee verdiepingen en beschikt over een verwarmd buitenzwembad en indoor jacuzzi, zalig!

Geniet van de performante geluidsinstallatie van hoge kwaliteit! Stream zelf JOUW muziek naar onze speakers dankzij Airplay!

Sauna

Sauna

Sauna combineert hoge temperaturen met een lage vochtigheidsgraad. Ontspannend én therapeutisch. (betere bloedcirculatie en weerstand).

Infrarood Sauna

Infrarood Sauna

Het gebruik van de infrarood sauna zorgt voor een verhoogde weerstand en bevordert de bloedcirculatie en verlicht ook spier- en gewrichtspijnen...

Turks Stoombad

Turks Stoombad

Het stoombad heeft tot doel de huid grondig te reinigen en heeft daarenboven een gezonde werking op de luchtwegen.

Jacuzzi

Jacuzzi

Lekker wegzakken in een jacuzzi is een weldaad. Het warme water en de bubbels verkwikken, masseren en ontspannen het lichaam zeer geleidelijk ... puur genot!

Verwarmd Zwembad 28 graden

Verwarmd Zwembad 28 graden

Neem een duik in het verwarmde buitenbad ... Zwemmen is een heerlijke bezigheid voor uw lichaam en geest. Puur genot in zowel zomer als winter.

Relaxruimte met open haard

Relaxruimte met open haard

Even op adem komen na de sauna ? Neem plaats in de relaxruimte ingericht met TOP-designmeubilair van Belgische origine ! Kom helemaal tot rust! Gezien de energiecrisis is de open haard (voorlopig) gedeactiveerd.

Belevingsdouche

Belevingsdouche

Het is zéér belangrijk om na elke saunabeurt een douche te nemen, ten eerste om hygiënische redenen maar ook om het lichaam af te koelen...

Minibar

Minibar

U voelt zich helemaal thuis dankzij onze goed gevulde minibar, een gezond drankje, een glaasje wijn of bubbels, het is er ALLEMAAL, feel free !

Omkleedruimte

Omkleedruimte

Alles is voorzien om uw saunabezoek in schoonheid te eindigen; douche gel, shampoo, haardroger, ...