Sauna Naranja-style

In sauna “Naranja-style” geniet je van mediterraanse sferen...

In deze nagelnieuwe unit werd het interieur naar een hoger niveau getild … strak, warm, maar vooral ... érg luxueus!

Dankzij een paar leuke innovaties is deze unit het toppunt van beleving!

Essenzi is fier om, als eerste in Europa (!), een nieuw sauna-concept te mogen voorstellen; de Tulikivi-sauna! Een combinatie van een speksteen-sauna (zoals bij de bomma), een lagere temperatuur in combinatie met een relatief hoge luchtvochtigheid. Deze sauna is uitstekend voor beginnende sauna-liefhebbers en wordt als erg "mild" ervaren ... zaaaalig!

Sauna Naranja-style beschikt over een outdoor jacuzzi (niet overdekt) met een zalig "rooftop" terras.

Stream zelf JOUW muziek naar onze speakers dankzij Airplay!

Naranja ... brengt je naar zuiderse sferen!

Sauna

Sauna

Onze Finse sauna combineert hoge temperaturen met een lage vochtigheidsgraad. Deze sauna werkt ontspannend én therapeutisch, stimuleert de bloedcirculatie én zorgt voor een verhoogde weerstand.

Belevingsdouche

Belevingsdouche

Het is zéér belangrijk om na elke saunabeurt een douche te nemen, ten eerste om hygiënische redenen maar ook om het lichaam af te koelen...

Bio-stoom-sauna

Tulikivi-sauna

In de Tulikivi-sauna, een Europese primeur, geniet je van een zalige, maar draaglijke warmte! De combinatie van een Tulikivi-speksteen-saunakachel (zoals bij de bomma), een lagere temperatuur in combinatie met een relatief hoge luchtvochtigheid maakt deze sauna uitstekend geschikt voor beginnende sauna-liefhebbers gezien deze als erg "mild" wordt ervaren ... zaaaalig!

 
Relaxruimte met chilloutzone

Relaxruimte met chilloutzone

Even op adem komen na jouw sauna-sessie? Of, het glas heffen aan de verhoogde tafel met gezellige krukjes? Aan JOU de keuze! Onze chilloutzone beschikt over een zalig ligbed van 2 x 2 meter en werd ingericht met de mooiste design-materialen.

Jacuzzi

Jacuzzi (outdoor)

Plaatsnemen in onze rooftop-jacuzzi en staren naar de sterrenhemel ...! Lekker wegzakken in deze jacuzzi is een weldaad. Het warme water en de bubbels verkwikken, masseren en ontspannen het lichaam zeer geleidelijk ... puur genot!

Infrarood

Infrarood

Het gebruik van de infrarood sauna zorgt voor een verhoogde weerstand en bevordert de bloedcirculatie en verlicht ook spier- en gewrichtspijnen...

 
Minibar

Minibar

U voelt zich helemaal thuis dankzij onze goed gevulde minibar, een gezond drankje, een glaasje wijn of bubbels, het is er ALLEMAAL, feel free !

Omkleedruimte

Omkleedruimte

Alles is voorzien om uw saunabezoek in schoonheid te eindigen; douche gel, shampoo, haardroger, ...

muziek

Muziek

Geniet van de performante geluidsinstallatie van hoge kwaliteit! Stream zelf JOUW muziek naar onze speakers dankzij Airplay!